Erektionsproblem

Impotensproblem

erektionsproblem

Många män lider av erektionsstörningar, tidigare trodde man att erektionsproblem var orsakad av psykiska problem, men nu vet man att fysiska problem är den vanligaste orsaken.

Orsaker

Stress

Om du drabbas av sviktande  erektion enstaka gånger är det förmodligen orsakat av dåligt självförtroende och rädsla för att inte lyckas att tillfredsställa din partner på ett tillfredsställande sätt.

Alkohol
Inta stora mängder alkohol påverkar sexlivet är sedan länge välkänt. Personer som dricker stora mängder alkohol har ofta även relationsproblem, detta kan påverka det sexuella samspelet och indirekt leda till nedsatt erektionsförmåga. Ett måttligt alkohol intag kan däremot öka lusten. Så i små mängder kan alkohol ha en lugnande effekt på män med prestationsångest inför samlaget. Men det är bäst att inte dricka något alls, då kommer du att ha bättre kontroll på din kropp och dina känslor.

Rökning
Män som röker lider oftare av erektionsproblem än icke-rökare. Det förhållandet är välkänt och har visats i flera studier. Orsakerna till rökarens sviktande erektion är flera. När du röker leder nikotinet till en direkt kärl sammandragning. Det i sin tur leder till svårigheter att öka flödet av blod till penis vid erektion. Så du bör inte röka inför samlaget utan om du nu måste röka så bör du göra detta efteråt. Denna lilla förändring kanske gör att du minskar dina erektionsproblem. Visste du att en man som röker mycket har 50% risk att drabbas av en sviktande erektion. Så sluta röka om du vill ha ett bättre stånd!

Vill du beställa bra och prisvärda potensmedel kan du besöka  http://www.erektionsproblematik.se/ där kan du beställa viagra och andra effektiva behandlingar mot erektionsproblem, snabbt prisvärt och diskret. Det finns även andra behandlingar som kan hjälpa dig som vill behandla erektil dysfunktion, ge inte upp det finns lösningar.

Vill du läsa mer om forskning i ämnet kan du besöka http://forskning.no  använd deras sök funktion så finner du intressanta artiklar i ämnet potens. Ta hand om dig och samtala med din partner så kommer ni finna bra lösningar på era problem!