Hitta en bra hundförsäkring

Har du skaffat hund ?

Om du har nyss köpt en valp eller går  i tankar att skaffa hund då får du inte glömma att skaffa en bra hundförsäkring.

När du väljer ras så kan du även  kika på om den tilltänkte hundrasen är väldigt sjukdomsbenägen. En hundras med många ärftliga sjukdomar är mycket dyrare att försäkring än en friskare ras. Även om denna kostnad såklart inte ska vara avgörande när du väljer hundras så kan det vara smart att tänka på detta.

Utan en bra försäkring kan det bli dyrt om du behöver åka till veterinären. Vad du behöver betala för en försäkring beror främst på vilken ras du har valt men även var du bor har påverkan på din försäkringskostnad. I Sverige har försäkringsmarknaden sett i stort sett lika dant ut i många år , men nu har uppstickaren ManyPets tagit plats i Sverige. Detta försäkringsbolag har hund och kattförsäkringar som ger ett riktigt bra skydd till ett bra pris.

ManyPets recension

Recension av manypets hundförsäkring

Vill du veta mer om manypets hundförsäkringar så kan du här  läsa en recension av Manypets djurförsäkring.

Du får veta mer om vilka olika typer av tillägg du kan göra och vad du själv kan välja för att påverka priset på just din hundförsäkring. Dom har en billig bas försäkring och även två andra vettiga val till en rimlig kostnad. Dom erbjuder inte så många rabatter men dom ger dig istället vettiga villkor utan snåriga regler och undantag. Deras basförsäkring kostar ca 120 kr per månad.

Billig basförskring

Ett annat billigt bolag är moderna försäkringar men deras bas val är inte lika bra som manypets grundskydd. Det som moderna däremot erbjuder är en valp rabatt på  hela 25%. Så om du är väldigt prismedveten så kan du teckna hos dom första året och nästkommande år byta till manypets. Då kommer du får mest valuta för dina pengar.

Smarta tillägg

Detta bolag har ett par bra tillägg som du mot en extra avgift kan teckna. Dom har ett unikt tillägg som heter pengarna tillbaka. Det kan på sikt pressa ner din försäkringspremie om din hund under ett helt försäkrings år inte behöver nyttja försäkringen. Dom ger dig helt klart smarta va l som inte några andra bolag kan erbjuda och dom har satt press på dom andra stora bolagen i Sverige med prisvärda lösningar och enkla försäkringsvillkor.

När du väl har hittat en bra hundförsäkring så kan du sova lugnt om olyckan skulle vara framme. Detta bolag har precis som många andra fria samtal till digital tjänsten Firtstvet. Via dom kan du enkelt få rådgivning online om din hund är sjuk eller rakar ut för någon form av olycka. Ett snabbt samtal kan hjälpa till att lugna oroliga hundägare och det kan även spara dig både tid pengar. Att hitta rätt behöver inte ta speciellt lång tid har du bara all information tillgänglig om ras,födelse år,personnummer och adress så går det snabbt att få ett kostnadsförslag online. Det är bra att teckna en försäkring så snabbt som möjligt, har du inte hitta något som passar dig så kan säkert din hundkennel ge dig goda råd som gör det lättare att hitta rätt.