Lydnadskurs online

Vill du gå en hundkurs i lydnad på distans?

Hundkurs i lydnad

Det är såklart bäst om man kan ta med sin hund och träffa andra hundar och träna lydnad tillsammans, men ibland kan det vara både enklare och billigare att köpa en distanskurs så att man kan träna sin fyrfota vän när det passar bäst och man slipper åka iväg.

Hundkurs på nätet

Det finns roliga och nyttiga kurser för dig och din fyrbente livs kamrat!
När du väljer en lydnadskurs online så bör du se att hundkursen bedrivs av en instruktör med lång erfarenhet och en gedigen diplomerad instruktör.
Du ska även se till så att dom jobbar med belöningsbaserad träning och inte bestraffning. Vill du ha en fungerande och rolig vardag med din hund så kan en bra kurs vara lösningen. Det behöver inte vara dyrt att gå en hundkurs på nätet, ,men du bör räkna med att betala mellan 700kr -2000kr beroende på innehållet i kursen.

Träna när du vill

Det finns distans kurser där du kan träna din hund med kontaktövningar, inkallning, hundmöten, och att gå fint i koppel. Är du ny hundägare så bör du börja med att gå en valpkurs så att du snabbt lär dig grunderna som ny hundägare. Det som är så skönt med en distans kurs är att man kan träna ett moment så många gånger man önskar och man slipper stressa igenom övningar utan man kan träna i sin egen takt. Det kan vara pinsamt att gå på hundkurs om man är osäker hundägare och då kan det vara skönt att först lära sig vanliga enkla övningar för hunden själv och när man känner sig tryggare kan man gå på en live hundkurs.

Hundträning är kul

I början kan det vara lite kämpigt både för dig och din hund, men efter ett tag kommer du lära känna din hund och träningen kommer bli enklare.  När du börjar träna lydnad så bör både du och din hund vara lagom mätta och på ett gott humör. Det behöver inte ta lång tid att genomföra en övning. Det kan räcka med att du tränar hundlydnad 10 minuter per pass och du kan börja med 3 gånger i veckan. När du har kommit igång så kommer du bli beroende av hundträningen och du och din fyrfota vän kommer få en bättre och lugnare relation. Att promenera med en glad och stimulerad hund är både kul och utvecklande.

Sätt upp rimliga mål

Mål med hundträningen

Sätt upp rimlig mål med din träning så att du vet att du och din hund är på väg åt rätt håll.Vänta inte sätt igång att träna idag. Vill du inte köpa en kurs så finns det massor av bra video klipp på youtube som du kan lära dig av . Ta hand om dig och njut av tillvaron med din hund!