Större penis

Vill du ha en större penis

Mång män är oroliga över sin penisstorlek och vill ha en större penis. Innan du funderar över en penisförlängning kan det kanske vara intressant att veta vad som är en normal penisstorlek. Tänk på att det finns mång kvinnor som inte tycker om en stor penis utan föredrar en mindre variant.
Men vad är medellängden på mannens penis. Det får du veta i denna videofrån AskMenVIDEO youtube kanal.
Det kan vara bra att veta att en inch är 2.54 cm.

Att ha liten penis kan vara jobbigt men med rätt teknik kan man även tilfredställa en kvinna eller man med en mindre penis så du behöver kanske inte en penisförlängning . Prata med din partner så kanske ni gemensamt  hitta en bra lösning som gör att ni båda kan känna er nöjda och tillfreds och få en bra fungerande relation och ett ett intressant sexliv!

Förmodligen behöver du inte större kuk. Alla män är inte utrustade med en stor snopp utan dom allra flesta har en normal eller liten penis. Här kan du läsa om en penisextender som med hjälp av tänjning kan ge dig en större penis på upp till 7cm. Men denna metod tar lång tid. Du får nog räkna med att det ta upp till 6 månader. Så detta är inte någon snabb lösning, men du slipper en dyr och kanske smärtsam operation.

större penis
Vill du hitta lösningar på problemet så kan du besöka störrepenis-tips.se där finner information om hur du ett naturligt och smärtfritt sätt kan få en  större penis.

Men tänk på att” det är inte alltid skruvens fel om inte muttern passar”.
Så jobba med ditt självförtroende och tro på dig själv så kommer du säkert finna lösningar som passar både dig och din partner som kan göra att ni får ett bra fungerande och rikt sexliv. Om du tror att allt hänger på storleken bör du tänka om , man kommer långt med ömhet och smekningar, allt handlar inte om penetrering! Ta hand om dig och tänk på att du duger som du är! Många män lider i onödan ,det kan gå att på ett naturligt sätt utan en operation få en grövre och längre penis.

Vill du läsa mer om forskning i ämnet erektionsproblem och urologi kan du besöka uroweb.org